viernes, 22 de mayo de 2009

III Encuentro Nacional de la Recuperación


III Encuentro Nacional de la Recuperación

Este evento, organizado por el Gremi de Recuperació de Catalunya, reunirá a los principales agentes de la recuperación de diversos materiales en nuestro país (metales férricos y no férricos, papel/ cartón, vidrio, baterías, vehículos fuera de uso, madera y palés, etc.) y analizará la situación del sector desde las perspectivas ambiental, técnica y de gestión.

Durante este encuentro profesional, se realizarán mesas redondas por tipos de material y se organizarán tertulias y conferencias encaminadas a dar soluciones a los problemas y necesidades reales de las empresas de recuperación.

El Encuentro Nacional de la Recuperación se celebra cada dos años y es uno de los principales encuentros de recuperadores de nuestro país, aunque también cuenta con presencia internacional.

martes, 5 de mayo de 2009

Tiana promou la xerojardineria per seguir estalviant aigua Fomenta l'ús de plantes autòctones i mediterrànies o l'ús del reg per degoteig, entre d'alt

Tiana acaba de posar en marxa la campanya Gràcies per seguir estalviant aigua!, que pretén difondre els principis de la xerojardineria a través del foment de l'ús de plantes autòctones i mediterrànies o l'ús del reg per degoteig, entre d'altres accions, i d'aquesta manera posar en pràctica l'estalvi d'aquest recurs escàs aplicant senzilles mesures en el disseny dels jardins al municipi.

L'ajuntament, amb el suport de la Xarxa de comerços i professionals de la jardineria adherits a la campanya (membres també de la Xarxa de Comerç Verd) i d'Ecologistes en Acció, ofereix la possibilitat de participar gratuïtament d'un curs d'orientació en xerojardineria. Segons informa el consistori, "amb aquesta actuació es pretén que aquells tianencs i tianenques que estiguin interessats en millorar i fer més sostenible el seu jardí puguin aprendre i gaudir tant del curs d'orientació com d'una guia pràctica de xerojardineria".